Stiftssamlingen
 

STIFTSSAMLINGENS BIBLIOTEK

Puggårdsgade 3 A, 6760 Ribe

ÅBNINGSTID HVERDAGE KL. 9.00 TIL 12.00

Stiftssamlingens Bibliotek er åbent for alle folkekirkemedlemmer i Ribe Stift med interesse for kirke, teologi og religionspædagogik. Samlingen er meget bredt sammensat og kan bruges som inspiration, studium, underbygning af debatoplæg. Vi er på Biblioteket meget interesseret i forslag til bøger, som ikke findes i forvejen i samlingen. Og vi vil altid gerne hjælpe med en bogtitel, der ikke ligger helt præsent. 

I online-kataloget herunder kan man søge efter titler og forfattere, men også efter emne.

Stiftssamlingen består af cirka 3000 titler og en del materiale på DVD med licens til offentlig fremvisning. Send en bestilling til jevo(at)km.dk eller ring på tlf. 76 14 90 15. Materialet vil i reglen blive afsendt fra Stiftssamlingen samme dag, som bestillingen er modtaget.

Stiftssamlingens Bibliotek ligger midt i Ribe, lige ved siden af Tårnborg. Jesper Voetmann, som er tidligere højskoleforstander, står for den daglige drift og kan kontaktes på tlf. 76 14 90 15 eller på e-mail jevo(at)km.dk.

 

Angående film: Det Danske Filminstitut (DFI) har åbnet Filmcentralen/For alle, som er en ny streaming-tjeneste udelukkende for kort- og dokumentarfilm. På filmcentralen.dk kan man se flere hundrede film uden begrænsninger og uden abonnement eller password. Klik her: http://www.filmcentralen.dk

 
Det Religionspædagogiske Sekretariat i Ribe Stift - Puggaardsgade 3 A - 6760 Ribe - Tlf. 76 14 90 15